Забавувајте се со семејството и пријателите – Дневна програма во Кино „Браќа Манаки“

21.01.2024, недела

  • 16:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
  • 17:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
  • 18:00 „Maша и Медо“ (синхронизиран на македонски – Влезница:100 мкд)
  • 20:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

Не чекајте, резервирајте ги вашите билети веднаш и придружете ни се во филмската магија. Се гледаме во Кино ,,Браќа Манаки” за уште едно несекојдневно филмско искуство!