Врне нов снег во ски-центарот Нижеполе (Фото)

Врне нов снег во ски-центарот Нижеполе и ветува уште поубава зимска приказна. Скијачите имаат уникатната можност да продолжат со своето уживање на снегот и скијањето под врвовите на Пелистер. Свежиот покривач допринаесе за уште подобра атмосфера и несекојдневни моменти на забава. Нека снежната магија продолжи, а сите љубители на зимскиот спорт да уживаат во секој миг на своето скијање.