Временска прогноза во градот Битола, ќе биде од +8 до +11°C -Јасно

Среда, Декември 27, 2023
Сонцето:  Изгрејсонце 06:59, Зајдисонце 16:13.
Месечината:  Изгревање на Месечината 16:21, Заоѓање на Месечината 07:39, Месечна фаза: полна Месечина полна Месечина
 Геомагнетно поле: активно
 Ултравиолетови индекс: 1,8 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Делумно облачно +2+8 °CДелумно облачно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-11 км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 65-91%
Облачност: 22%
Атмосферски притисок: 949-952 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Јасно +8+11 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 56-75%
Облачност: 0%
Атмосферски притисок: 952-953 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Јасно +4+7 °CЈасно

североисточен

Ветер: лесен воздухсевероисточен, брзина км/ч
Ветрови налети: 11 км/ч
Релативна влажност: 81-89%
Облачност: 22%
Атмосферски притисок: 953-955 хПа
Прегледност: 100%