Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде од -4 до -1°C -Јасно

Понеделник, Јануари 22, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:54, Зајдисонце 16:39.
Месечината:  Изгревање на Месечината 13:17, Заоѓање на Месечината 04:34, Месечна фаза: растечка Месечина растечка Месечина
 Геомагнетно поле: умерена бура
 Ултравиолетови индекс: 2,4 (низок)
утроод 06:00 до 12:00Јасно -10-2 °CЈасно

североисточен

Ветер: лесен воздухсевероисточен, брзина км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 58-73%
Облачност: 0%
Атмосферски притисок: 957-959 хПа
Прегледност: 87-100%

денод 12:01 до 18:00Јасно -4-1 °CЈасно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 50-62%
Облачност: 0%
Атмосферски притисок: 956-959 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Јасно -7-5 °CЈасно

југоисточен

Ветер: лесен бризјугоисточен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 11 км/ч
Релативна влажност: 61-65%
Облачност: 0%
Атмосферски притисок: 955-957 хПа
Прегледност: 100%