Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде од +3 до +5°C со Кратки дождови

Четврток, Јануари 25, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:52, Зајдисонце 16:42.
Месечината:  Изгревање на Месечината 16:17, Заоѓање на Месечината 07:04, Месечна фаза: полна Месечина полна Месечина
 Геомагнетно поле: мала бура
 Ултравиолетови индекс: 2 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Снег и дожд -2+4 °CСнег и дожд

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 70-79%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 949 хПа
Атмосферски врнежи: 0,1 мм
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Кратки дождови +3+5 °CКратки дождови

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 64-82%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 948-949 хПа
Атмосферски врнежи: 0,4 мм
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Делумно облачно -1+2 °CДелумно облачно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 85-93%
Облачност: 29%
Атмосферски притисок: 949 хПа
Прегледност: 63-100%