Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде од -2 до +2 °C -Јасно

Вторник, Јануари 23, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:54, Зајдисонце 16:40.
Месечината:  Изгревање на Месечината 14:12, Заоѓање на Месечината 05:33, Месечна фаза: растечка Месечина растечка Месечина
 Геомагнетно поле: умерена бура
 Ултравиолетови индекс: 2,5 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Јасно -8-1 °CЈасно

североисточен

Ветер: лесен бризсевероисточен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 53-76%
Облачност: 0%
Атмосферски притисок: 951-952 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Јасно -2+2 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 48-62%
Облачност: 14%
Атмосферски притисок: 951-953 хПа
Прегледност: 71-100%

вечерод 18:01 до 00:00Делумно облачно -4-3 °CДелумно облачно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 75-82%
Облачност: 68%
Атмосферски притисок: 951-953 хПа
Прегледност: 100%