Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде од -2 до 0°C -Делумно облачно

Среда, Јануари 10, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:59, Зајдисонце 16:25.
Месечината:  Изгревање на Месечината 06:20, Заоѓање на Месечината 14:58, Месечна фаза: исчезнат Месечина исчезнат Месечина
 Геомагнетно поле: тивко
 Ултравиолетови индекс: 1,8 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Делумно облачно -5-2 °CДелумно облачно

североисточен

Ветер: лесен бризсевероисточен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 72-86%
Облачност: 43%
Атмосферски притисок: 952-953 хПа
Прегледност: 71-100%

денод 12:01 до 18:00Делумно облачно -20 °CДелумно облачно

североисточен

Ветер: лесен бризсевероисточен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 71-83%
Облачност: 27%
Атмосферски притисок: 952-953 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Делумно облачно -4-3 °CДелумно облачно

североисточен

Ветер: лесен воздухсевероисточен, брзина км/ч
Ветрови налети: км/ч
Релативна влажност: 85-92%
Облачност: 96%
Атмосферски притисок: 952-953 хПа
Прегледност: 84-100%