Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде од +11 до +13°C -Облачно

Среда, Февруари 7, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:40, Зајдисонце 16:58.
Месечината:  Изгревање на Месечината 05:02, Заоѓање на Месечината 13:42, Месечна фаза: исчезнат Месечина исчезнат Месечина
 Геомагнетно поле: нестабилно
 Ултравиолетови индекс: 2,1 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Многу облачно +4+10 °CМногу облачно

југоисточен

Ветер: лесен бризјугоисточен, брзина 7-11 км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 54-78%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 944 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Облачно +11+13 °CОблачно

југозападен

Ветер: лесен бризјугозападен, брзина км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 43-55%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 941-943 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Многу облачно +6+10 °CМногу облачно

јужен

Ветер: лесен бризјужен, брзина км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 58-68%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 941 хПа
Прегледност: 100%