Временска прогноза во градот Битола, дневната ќе биде +2°C -Снег и дожд

Петок, Декември 15, 2023
Сонцето:  Изгрејсонце 06:52, Зајдисонце 16:07.
Месечината:  Изгревање на Месечината 09:31, Заоѓање на Месечината 18:34, Месечна фаза: растечка Месечина растечка Месечина
 Геомагнетно поле: мала бура
 Ултравиолетови индекс: 0,8 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Снег и дожд +2+3 °CСнег и дожд

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 11 км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 93-94%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 944-945 хПа
Атмосферски врнежи:3,6 мм
Прегледност:2%

денод 12:01 до 18:00Снег и дожд +2 °CСнег и дожд

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 11 км/ч
Ветрови налети: 29 км/ч
Релативна влажност: 93-95%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 945-947 хПа
Атмосферски врнежи:8,6 мм
Прегледност:2%

вечерод 18:01 до 00:00Снег и дожд +1+2 °CСнег и дожд

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 7-11 км/ч
Ветрови налети: 29 км/ч
Релативна влажност: 94-95%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 947-948 хПа
Атмосферски врнежи:5,3 мм
Прегледност:2%