Временска прогноза во градот Битола, денес ќе биде од +4 до +6°C -Јасно

Понеделник, Декември 4, 2023
Сонцето:  Изгрејсонце 06:43, Зајдисонце 16:07.
Месечината:  Изгревање на Месечината 22:48, Заоѓање на Месечината 11:59, Месечна фаза: исчезнат Месечина исчезнат Месечина
 Геомагнетно поле: умерена бура
 Ултравиолетови индекс: 1,8 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Делумно облачно +1+4 °CДелумно облачно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 7-11 км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 67-84%
Облачност: 57%
Атмосферски притисок: 948-949 хПа
Прегледност: 47-100%

денод 12:01 до 18:00Јасно +4+6 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 22 км/ч
Релативна влажност: 59-72%
Облачност: 13%
Атмосферски притисок: 948-949 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Променливо облачно +2+3 °CПроменливо облачно

североисточен

Ветер: лесен бризсевероисточен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 74-88%
Облачност: 94%
Атмосферски притисок: 948 хПа
Прегледност: 100%