Временска прогноза во градот Битола

Недела, Февруари 4, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:43, Зајдисонце 16:55.
Месечината:  Изгревање на Месечината 01:40, Заоѓање на Месечината 11:02, Месечна фаза: последна четвртина последна четвртина
 Геомагнетно поле: активно
 Ултравиолетови индекс: 2,2 (низок)
ноќод 00:01 до 06:00Јасно +1+2 °CЈасно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 79-82%
Облачност: 55%
Атмосферски притисок: 951 хПа
Прегледност: 100%

утроод 06:01 до 12:00Облачно +1+8 °CОблачно

источен

Ветер: лесен воздухисточен, брзина км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 56-82%
Облачност: 100%
Атмосферски притисок: 951 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Јасно +9+12 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 47-63%
Облачност: 1%
Атмосферски притисок: 949-951 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Јасно +4+8 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 64-81%
Облачност: 63%
Атмосферски притисок: 951 хПа
Прегледност: 100%