Временска прогноза во градот Битола

Сабота, Февруари 3, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:44, Зајдисонце 16:53.
Месечината:  Изгревање на Месечината 00:33, Заоѓање на Месечината 10:31, Месечна фаза: последна четвртина последна четвртина
 Геомагнетно поле: тивко
 Ултравиолетови индекс: 2,2 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Јасно -3+3 °CЈасно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 14 км/ч
Релативна влажност: 54-87%
Облачност: 76%
Атмосферски притисок: 952-953 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Јасно +4+6 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 48-59%
Облачност: 91%
Атмосферски притисок: 951-952 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Јасно +1+3 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 18 км/ч
Релативна влажност: 65-80%
Облачност: 6%
Атмосферски притисок: 951 хПа
Прегледност: 100%