Временска прогноза во градот Битола

Четврток, Февруари 1, 2024
Сонцето:  Изгрејсонце 06:46, Зајдисонце 16:51.
Месечината:  Изгревање на Месечината 23:28, Заоѓање на Месечината 09:43, Месечна фаза: исчезнат Месечина исчезнат Месечина
 Геомагнетно поле: тивко
 Ултравиолетови индекс: 2 (низок)
утроод 07:00 до 12:00Јасно -3+5 °CЈасно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 11 км/ч
Релативна влажност: 38-53%
Облачност: 24%
Атмосферски притисок: 953 хПа
Прегледност: 100%

денод 12:01 до 18:00Јасно +4+7 °CЈасно

северен

Ветер: лесен воздухсеверен, брзина км/ч
Ветрови налети: 11 км/ч
Релативна влажност: 35-51%
Облачност: 67%
Атмосферски притисок: 949-952 хПа
Прегледност: 100%

вечерод 18:01 до 00:00Јасно +1+4 °CЈасно

северен

Ветер: лесен бризсеверен, брзина 4-7 км/ч
Ветрови налети: 11 км/ч
Релативна влажност: 56-64%
Облачност: 43%
Атмосферски притисок: 951 хПа
Прегледност: 100%