Вовчето Мечо Продолжува: Нови Зимски Авантури за Дечињата

Вовчето Мечо толку убаво си помина со вас во прекрасниот амбиент на Зимската приказна што одбива да оди на заслужен зимски сон, затоа продолжува дружењето, од 01.01. до 06.01.2024 година, убавото време и Мечо повторно заедно за сите дечиња, секој ден од 11 до 15 часот.

Билетите ќе бидат по промотивна цена од 30 денари.