Во с. Канатларци, полициски службеници кај Д.И.(48) одзеле околу 60 парчиња распрскувачки ракети

На 18.12.2023 во 20.00 часот во с.Канатларци, полициски службеници од СВР Битола – ОВР Прилеп кај Д.И.(48) пронашле и одзеле околу 60 парчиња распрскувачки ракети. По документирање на настанот против лицето ќе биде поднесена соодветна пријава.