Внимание кинољубители – Нова филмска недела во Кино Браќа Манаки!

Опкружете себе со магијата на кино изкуството овој месец во Кино Браќа Манаки! Од 13-ти до 18-ти февруари, ви нудиме една неверојатна филмска програма со најдоброто од македонски, холивудски и европски хитови.

Започнете ја вашата филмска авантура со класичниот трилер “Аргајл”, следен од емоционалната драма “АХ, ЉУБОВ МОЈА”. За нашите малечки гледачи, претставуваме синхронизираната верзија на “Мачки во музејот” и наследникот на веселата анимирана приказна, “Големата авантура на мачката Ру”.

А за сите романтични души, не пропуштајте го најновиот филм од светскиот кино календар, “Мадам Веб”. Стапнете во светот на љубовта, приказни и неизминати придвижувања.

Билетите се во продажба еден час пред почетокот на проекциите, со цени што се прилагодени за секој вкус и возраст. Почитувани посетители, запомнете го оваа недела како една вистинска филмска гала во Кино Браќа Манаки. Ви посакуваме уживање во филмот!