(Видео) Магија и нова хит-песна на Каролина Гочева – ,,Дај на Сунце”

Каролина Гочева, прекрасната македонска пејачка, на музичката сцена се претстави со својата нова песна ,,Дај на Сунце”. Со нејзиниот ангелски глас веќе ги освојува срцата на фановите со нејзината хит песна.

Каролина Гочева – Гласот што ги загрева срцата успева да ги допре сите емоции и да создаде магија во секоја изведба, во продолжени може да ја погледнете.