Вечер во Stage Bar – DJ PETRO

Stage Bar претстои да стане епицентар на забава со DJ Petro зад пултот. Неговите еклектични музички миксеви ќе ги превртат вашиот вечер во неверојатно патување низ ритамите на различни жанрови. Од електронска музика до класични хитови, DJ Petro ќе ја креира вистинска атмосфера на позитивна енергија и непрекината забава. Пригответе се за вечер полна со вртежи и уживање, каде што Stage Bar и DJ Petro ги спојуваат музичките нишки и создаваат магија на танцот.