Пријавени 17 лица со скршеници вчера во Клиничката болница во Битола

Во текот на вчерашниот ден на одделението за ортопедија во Клиничката болница во Битола од 77 прегледи 17 биле за скршеници од лизгање на мраз имало три хоспитализации.

Ден претходно имало 123 прегледи од кој 27 скршеници. 5 лица биле хоспитализирани.