Тополи Напитоци и Зимски Среќни Моменти: Вратете се на Ски-Стазите на Пелистер (Фото)

Ски сезоната не е само за спортски предизвици, туку и за заедничко уживање, топол зимски напиток и несекојдневни среќни моменти. Така, секој што ги посетува ски-стазите на Нижеполе во овој зимски рај, ја доживува и магијата на скијањето под врвовите на Пелистер.