Света литургија за Богојавление – Придружете се на светиот ден во Манастир Св. Јован Богослов и Св. Јован Крстител -Битола

Денес 19 јануари, Богојавление — денот на кој Св. Јован Крстител го крстил Исус Христос во реката Јордан, ќе се одржи света литургија во Манастир Св. Јован Богослов и Св. Јован Крстител -Битола во 17 часот.

БОГ СЕ ЈАВИ!✝️