Специјален Ден Во Срцето на Градот – Концерт на Никола Зацевски

Прекрасно изненадување во срцето на градот утре во 13 часот! Нашата редакција и Конзули.мк ве покануваме на неверојатен концерт на познатиот поп пејач Никола Зацевски. Придружете ни се на Широк Сокак, пред Веро, заедно да уживаме во музиката и во предпразничната магија.