СИТЕ НА СТАДИОН – ФК Пелистер ќе ги донира средствата од влезниците за опожарената куќа на член од навивачка група Чкембари

Почитувани, ФК Пелистер донесе одлука да ги донира средствата од утрешните влезници од натпреварот со Башкими, со цел да придонесеме за опожарената куќа на еден од членовите на нашата верна навивачка група Чкембари.

Секој може дополнитено да донира на :
Трансакциска сметка 200003791663062 на име Андреј Петровски.