При изведба на градежни активности предизвикан е дефект на водоводната мрежа на улица Стив Наумов во Битола

ЈКП Водовод Битола со соопштение: При изведба на градежни активности, од страна нa изведувачот Стентон Градба, предизвикан е дефект на водоводната мрежа на ул. Стив Наумов (потег од ул.”Климент Охридски” до ул. Нико Фундали”).

Екипите на ЈКП Водовод – Битола се на терен и работат на побрзо отстранување на дефектот.