Огласување и Репортерско Известување на Конзули.мк

Почитувани, електронскиот информативен медиум Конзули.мк нуди секаков вид на маркетинг услуги, креирање на маркетинг стратегии и маркетинг комуникациски планови и цели кои можете истите да ги закупите.

МАРКЕТИНГ ПЛАН:

  1. Брендиран банер
  2. PR статии и актуелни информации за вашите услуги
  3. Огласи и работни места
  4. Директно известување од терен со наши фоторепортери и редакција
  5. Директно пренасочување на нашата публика кон вашите медиумски информатори, понуди, промоции и линкови на вашите веб и фејсбук страници

За финансиска рамка и повеќе информации контактирајте нѐ преку следнава контакт форма ТУКА.