Одлична неделна забава во кино Браќа Манаки за сите филмски љубители!

Оваа недела, придружете ни се во кино Браќа Манаки и уживајте во култни филмови и премиери!

Подгответе се за неверојатно филмско искуство со нашата програма, составена од врвни филмски остварувања:

12.03.2024, вторник

20:00 – “Црно семе” – Режија: Кирил Ценевски (Влезница: 100 мкд)


13.03.2024, среда

20:00 – “Јад” – Режија: Кирил Ценевски (Влезница: 100 мкд)

14.03.2024, четврток

18:00 – “Кунг-фу Панда 4” – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
20:00 – “Јорговани” – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

15.03.2024, петок

18:00 – “Кунг-фу Панда 4” – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
20:00 – “Јорговани” – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

16.03.2024, сабота

18:00 – “Кунг-фу Панда 4” – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
20:00 – “Јорговани” – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

17.03.2024, недела

18:00 – “Кунг-фу Панда 4” – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
20:00 – “Јорговани” – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

Купете ги вашите билети 1 час пред почетокот на проекциите и придружете ни се за уникатно филмско искуство!