Неделна Програма – Филмско уживања во кино „Браќа Манаки“

23.01.2024, Вторник

18:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

20:00 „Слуга 2“ (Влезница: 200 мкд)

24.01.2024, Среда

18:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

20:00 „Слуга 2“ (Влезница: 200 мкд)

25.01.2024, Четврток

18:00 „Смрдушковци” – Добредојдовте во Смрдвил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville) (Влезница: 100 мкд)

20:00 „Слуга 2“ (Влезница: 200 мкд)

26.01.2024, Петок

18:00 „Смрдушковци – Добредојдовте во Смрдвил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville) (Влезница: 100 мкд)

20:00 „Недела“ (Влезница: 200 мкд) 27.01.2024,

Сабота

16:00 „Духот од Кантервил“ (синхронизиран на македонски) Влезница: 180 мкд

18:00 „Духот од Кантервил“ (синхронизиран на македонски) Влезница: 180 мкд

20:00 „Недела“ (Влезница: 200 мкд)

28.01.2024, Недела

16:00 „Духот од Кантервил“ (синхронизиран на македонски) Влезница: 180 мкд 1

8:00 „Духот од Кантервил“ (синхронизиран на македонски) Влезница: 180 мкд

20:00 „Недела“ (Влезница: 200 мкд)