Неделен репертоар во 3Д Кино Битола!

Нов неделен репертоар во 3Д Кино Битола! Оваа недела подгответе се за вистинско филмскo шоу со осум врвни филмови:

  • Demon Slayer
  • Race for Glory: Audi vs. Lancia
  • Недела
  • Големата авантура на мачката Ру
  • Дина 2
  • Добриот шеф
  • Кучиња во операта
  • Смрдушковци – Добредојдовте во Смрдивил

Одберете го вашиот филм и уживајте во вистинското филмско искуство на нашето големо платно во 3Д Кино Битола.

Билети можете да купите онлајн на https://www.3dkinobitola.com/