Неделен репертоар во 3D Кино Битола

Филмови за оваа недела во 3D Кино Битола:

Cat Person” – Загатка, интрига и неочекувани обрачувања во овој хорор трилер кој ќе ве држи на крајот на столицата!

The First Omen” – Една млада Американка е испратена во Рим за да започне живот во служба на црквата, но наидува на темнина што ја натера да ја доведе во прашање нејзината вера и открива застрашувачки заговор кој се надева дека ќе доведе до раѓање на злото воплотено.

Момчето и чапјата” – Аниме филм, добитник на оскар за најдобар анимиран филм

На големо барање од нашата верна публика, уште една проекција на блокбастерот:

ГОДЗИЛА И КОНГ: НОВОТО ЦАРСТВО” – Двајца антички титани, Годзила и Конг, се судираат во епска битка додека луѓето го откриваат своето испреплетено потекло и поврзаноста со мистериите на Островот на черепот.