Неделен репертоар во 3Д Кино Битола

Драги филмски љубители, еве го нашиот репертоар за наредната недела! Придружете се и уживајте во најдобрите филмски искуства во градот:

“Јорговани” – најголемиот хит на Балканот, веќе го погледнаа над 2300 посетители во Битола!
“Јас капетан” – кандидат за Оскар за најдобар интарнационален филм!
“Jungle Bunch” – детскиот анимиран филм кој ќе ги воодушеви малите и големите!
“Бегхед” – хорор филм кој ќе ве исплаши до коска!
“Смрдушковци” – анимираниот филм кој ќе ве забавува до крајот!

Билети се достапни на кино билетарата и онлајн. Не пропуштајте ги овие фантастични филмски настани!
www.3dkinobitola.com