Неделен Репертоар – Вашата Кино Авантура Започнува со 3Д Кино Битола!

Ви го претставуваме најновиот неделен репертоар во 3Д Кино Битола, каде што секоја вечер е вистинско изкуство. Откријте го богатството на филмската магија со одбрани филмови за сечиј вкус.

Понеделник, 12.02.2024
19:00 – Прекрасна венчавка: Во оваа романтична комедија, искусете ја прекрасната венчавка и смешните случувања кои го пратат подготовките за неа.
20:15 – Ретроспектива „Браќа Манаки“ – Погледнете го внимателно избраниот филм од ретроспективата во која ќе се потопите во длабоките емоции и портрети на кинематографските мајстори.
21:00 – Недела: Уметничко дело, кое ви нуди емоции.
Вторник, 13.02.2024
20:00 – Дина ре-издание
Среда, 14.02.2024
19:00 – Прекрасна венчавка: Повторно уживајте во оваа весела и забавна комедија, која ќе ве насмее до смрт.
21:00 – Недела
Сабота, 17.02.2024
18:00 – Големата авантура на мачката Ру: Забавете се со оваа анимирана авантура, која ќе ги воодушеви мали и големи.
20:00 – Мадам Веб: Истражете го овој мистериозен свет, каде што ништо не е како што изгледа на прв поглед.

Резервирајте ги вашите билети и започнете ја вашата кино авантура!