Неделен Репертоар – Најновите Хитови во 3Д Кино Битола!

Во 3 Д кино Битола, вашето удобно кино, подгответе се за уживање во најновите филмски атракции.

,,Недела”: Истинската приказна на Џеј Рамадановски, од неговото тешко детство до музички успех.

,,Сенката на Караваџо”: Вратете се во 1610 година Италија и истражете го светот на бунтовниот сликар Караваџо, со сенката на истрагата.

,,Бедни суштества”: Започнете ја неверојатната еволуција на Бела Бакстер, искачувајќи се во светот на брилијантниот доктор Гудвин Бакстер.

Преку филмските прикажувања, уживајте во изборот на 3Д Кино Битола оваа недела.