Не пропуштајтe светската премиера во кино Браќа Манаки на акциониот трилер „АРГАЈЛ”

Наскоро светска премиера, не пропуштајтe и купете си билети по цена од 200 денари еден час пред проекциите за акциониот трилер „АРГАЈЛ

Интровертен писател на романи е вовлечен во злобните активности на синдикатот на криминалното подземје.

Режија:
Метју Вон

Улоги:
Брајс Далас Хауард, Сем Роквел, Хенри Кавил, Џон Сина, Дуа Липа, Брајан Кренстон, Софија Бутела, со Аријана ДеБозе и Кетрин О’Хара и фантастичниот Семјуел Л. Џексон.

Писател:
Џејсон Фукс