,,Не признавај” новата песна од Никола Зацески која ќе ви го освои срцето (Видео)

,,Не признавај” е уште едно парче музика кое го надополнува албумот ,,Срцето Мое Тука Чука” на македонскиот поп пејач Никола Зацески.

Зад оваа песна стои и еден многу млад и талентиран автор Бојан Димитровски, кој се потпишува за музиката, текстот и аранжманот. Ова е наша прва официјална соработка, и верувам не последна, бидејќи станува збор за еден голем талент и креативец во својата работа, изјави Зацески.

Мастеринг и снимањето беше обработено со Ангел Ќосев, во неговото студио ,,Подрумот”, додека зад видео записот се потпишува Никола Митревски.

Уживајте во ова музичко дело кое произлезе од нашите претпознатливи и преубави македонски звуци.