MВР: Aкциска контрола во кафе бар лоциран во Старата чаршија во Битола при што беа затекнати 68 малолетници

(25.11.2023) во времето од 00.10 до 01.20 часот од страна на полициски службеници од СВР Битола беше извршена акциска контрола во кафе бар лоциран во Старата чаршија во Битола при што беа затекнати 68 малолетници, од кои 8 малолетници под дејство на алкохол. По документирање на случаите ќе следуваат соодветни поднесоци.