Конзули.мк и Евро Кекс подарија Новогодишни Пакетчиња за дечињата од хуманитарната организација Св. Спас во Битола

Ден за Радост – Конзули.мк, Евро Кекс и волонтерите од хуманитарната Организација Св. Спас од Битола подарија Новогодишни Пакетчиња.

Конзули.мк и Евро Кекс заедно креираат магична новогодишна приказна за дечињата од хуманитарната организација Св. Спас во Битола.

Конзули.мк и Евро Кекс посакуваат многу љубов во новата година во срцата на секој малечок човечки живот ја посакуваме цела среќа на светот за секое дете.