Комити донираат за член од навивачката група Чкембари кој во пожар го загуби својот дом (ФОТО)

Навивачката група на Вардар, Комити реши приходот од неделното гостување во Кратово да го донира за членот на Чкембари кој во пожар го загуби својот дом.

На трибините се најголеми ривали, но кога треба да се покаже човечност, навивачите на Вардар и Пелистер многупати покажале дека знаат да си помагаат.

Секој може да донира, повеќе погледнете во продолжение.