За сите љубители на уметноста, изложба на Ивона Кочов во Офицерски Дом, денес од 20 часот

Денес, со почеток од 20 часот, во прекрасниот амбиент на офицерскиот дом, ќе биде отворена самостојната изложба на прекрасната фотографка Ивона Кочов.

Преку своите обективи, Ивона ја претставува Битола и нејзините жители во нивната секојдневна убавина, карактер, и интрига. Нејзините фотографии ќе ве одведат на вистинско патешествие низ прашања, чувства, и приказни што ги одземаат срцата.

Ова е вашата прилика да ја искусите убавината преку очите на вистинскиот уметник. Не пропуштајте го овој неверојатен настан! Влезот е слободен за сите љубители на уметноста и ентузијасти на фотографијата. Одберете ја Битола, одберете ја уметноста, и дозволете Ивона со своите дела да ве води во своето уметничко патување.