Филмски маратон во кино Браќа Манаки – Програма за следната недела

Неделна програма од 26-ти до 31-ви март.
Во новата филмска недела која следи ја објавуваме програмата на кино Браќа Манаки. За редовната филмска програма влезниците чинат од 100 до 200 денари.
Не пропуштајте и купете влезниции 1 час пред проекциите!


Од вторник ќе следат проекциите:

26.03.2024, вторник
20:00 часот „Денови на искушение“ – Режија: Бранко Гапо (Влезница: 100 мкд)

27.03.2024, среда
20:00 часот „Време без војна“ – Режија: Бранко Гапо (Влезница: 100 мкд)

28.03.2024, четврток
18:00 часот „Големата авантура на мачката Ру“ (Влезница: 100 мкд)
20:00 часот „Јас Капетан“ – Режија: Матео Гароне (Влезница: 100 мкд, филм номиниран за „Оскар“ во категоријата за најдобар странски филм)

29.03.2024, петок
18:00 часот „Духот од Кантервил“ – Режија: Ким Бардон, Роберт Чендлер (Влезница: 100 мкд, семејна анимирана комедија)
20:00 часот „Тешка Година“ – Режија: Оливие Накаче, Ерик Толедано (Влезница: 100 мкд)

30.03.2024, сабота
18:00 часот „Кунг-фу панда 4“ – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд, анимирана акциона комедија)
20:00 часот „Јорговани“ – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

31.03.2024, недела
18 часот ,,Кунг-фу панда 4“ – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд, анимирана акциона комедија)
20:00 часот „Јорговани“ – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)