Двајца малолетници омаловажувале полициски службеници на паркингот кај спортската сала Боро Чурлевски

На 10.02.2024 во 19.00 часот на паркингот кај спортската сала „Боро Чурлевски“ ви Битола двајца малолетници од Битола го нарушувале јавниот ред и мир и омаловажувале полициски службеници. По документирање на настанот ќе следува соодветен поднесок.