Дојдете во кино Браќа Манаки и уживајте во неверојатната филмска недела!

Од 6-ти до 11-ти февруари, кино Браќа Манаки нуди голем избор на филмски хитови за секој вкус:

  • ,,Недела”: Интригантна драма која ќе ве освои. Влезница: 200 ден.
  • ,,Убици на цветната месечина”: Неверојатно патување во светот на магијата. Влезница: 200 ден.
  • ,,Смрдушковци – Добредојдовте во Смрдвил”: За децата, влезница само за 100 ден.
  • ,,Опенхајмер”: Филмско искуство кое не смеете да го пропуштите. Влезница: 200 ден.
  • ,,Духот од Кантервил”: Забава и мистерија, влезница само за 150 ден.
  • ,,Аргајл”: Интензивен трилер што го освежува жанрот. Влезница: 200 ден.

Влезниците се достапни 1 час пред проекциите. Купете ги и уживајте во најновите филмски хитови!