Дневна програма во Кино „Браќа Манаки“ за недела, 18.02.2024

Пригответе се за уште еден ден исполнет со возвишени емоции и филмски магии! Во нашата програма денес ве очекуваат два вистински кинематографски дела, секој со своја магија.

18:00 – “Големата авантура на мачката Ру”
Синхронизирано на македонски јазик, овој филм е препорака за целото семејство. Влезницата е само 150 денари.

20:00 – ,,Мадам Веб”
За сите љубители на висококвалитетната драма, „Мадам Веб“ нуди емоционална и впечатлива приказна која ќе ве остави без здив. Влезницата е 200 денари.

Купете ги вашите билети веднаш пред проекциите и уживајте во незаборавното кинематографско искуство во Кино „Браќа Манаки“!