ДНЕВНА ПРОГРАМА ВО КИНО БРАЌА МАНАКИ БИТОЛА

ДНЕВНА ПРОГРАМА 29.02.2024, четврток во Кино „Браќа Манаки“, ја споделува редовната филмска програма, купете си билети по цена од 100 денари, 1 час пред проекциите!

18:00 часот: КУЧИЊА ВО ОПЕРАТА/ Dogs at The Opera – синхронизиран на македонски, влезница 150 денари.

20:00 часот: ДОБРИОТ ШЕФ/ The Good Boss – Влезница 100 денари.