ДНЕВЕН РЕПЕРТОАР ЗА УЖИВАЊЕ ВО 3Д КИНО БИТОЛА

Среда, 27.12.2023:

  • 18:00 – ,,Биби и Боби: Звуците на новата година”
  • 20:00 – ,,Аквамен и изгубеното кралство

Прекрасен репертоар на филмови ви нуди 3Д Кино Битола одлична можност да го завршите својот ден со магија и возвишени емоции. Купете билет и придружете ни се за несекојдневно искуство во светот на филмот.