Денес во кино Браќа Манаки, романтичната комедија ,,Ах, љубов моја”

Очекувајте ексклузивна прожекција на романтичната комедија “Ах, љубов моја”, во режија на Никола-Коле Ангеловски, овој вторник и среда во 20 часот, токму на време за романтично излегување во градот на заљубените!

На оваа ексклузивна проекција, ве покануваме да го купите вашиот билет по цена од само 100 денари, токму пред проекциите! Не пропуштајте да го доживеете овој филмско-романтичен момент во Кино ,,Браќа Манаки”.

Глумци:

  • Нина Деан
  • Атанас Атанасовски
  • Александар Микиќ
  • Марија Кондовска
  • Соња Стамболџиоска

Не пропуштајте во Кино ,,Браќа Манаки” – купете ги вашите билети и пригответе се за несекојдневно искуство во светот на филмот и љубовта!