Чувај ги Оние што Животот ти го прават Посебен

Автор за Конзули.мк: МАРИЈА БАКИЕВСКА

Чувајте ги ОНИЕ, Кои со нивниот живот имаат такво влијание врз вашето секојдневие, врз вашиот живот да станувате најдобрата верзија од себе!
Тие се чуваат убав мој човеку
Се чуваат со молитвата на победата, со истрајноста на служењето, со делата на љубовта! Чувај ги во времето што ќе им го подариш и во убавиот збор со кој ќе ги охрабриш и во прегратката со која ќе ги подигнеш!

Ова е мојата порака денес за тебе!
Со почит и љубов Марија!