,,Чудесни судбини” – Ново литературно дело достапно во BOOK’S HOUSE!

Доколку сте љубители на возвишени книжевни искуства, не пропуштајте ја можноста да го допрете последното литературно дело, “Чудесни судбини“, на писателот Кристина Јанкуловска. Книгата е веќе во продажба во BOOK’S HOUSE книжарa, каде што културата и знаењето добиваат свое место.

За оние кои уживаат во литературни настани, ставете го 23 ноември во вашиот календар! BOOK’S HOUSE најавува промоција за ,,Чудесни судбини” во 17:00 часот. Присутните ќе имаат прилика да ги слушнат авторските зборови и да влезат во светот на ова чудесно литерарно доживување.

Не пропуштајте ја можноста да го збогатите својот книжен свет.