Битолчани искажаа сочувство на плоштад Магнолија за Вања (Фото)

По тажната вест за безмилосното загубување на младиот живот на Вања, родителите од Асоцијација “Либрис плус” изразуваат длабоко сочувство кон мајката и целото семејство. Словата се кратки, но искрени, изразувајќи тага и болка пред ова неизмерно загуба.

Вања, млада душа што си отиде на таков начин, привлекува внимание и сочувство од целата заедница. Споделуваме во болката и загубата на семејството, а сите заедно треба да се подигнеме во поддршка и тага.

Денес, во 19:00 часот, Битола се обиде да ја искаже својата длабока почит и сочувство на Плоштад Магнолија.