Атанасијевиќ Сензационален – 32 Гола постигна во Куп натпреварот на Македонија! (Фото)

Во една вистинска ракометна експлозија на ракометарот од Еурофарм Пелистер, Петар Атанасијевиќ направи нешто што ќе биде запаметено на натпреварот со Шампион овој неверојатен играч постигна рекордни 32 гола, оставајќи ги своите противници во восхит.

Со леталниот удар и неустојната атлетика, Атанасијевиќ го доминираше теренот, не само што беше впечатлива, туку и внесе нова димензија на играта.