HEPA – Вашиот Партнер во Развојот на Бизнисот во Западен Балкан

HEPA, со своите напредни услуги, е иницијатор на успешна заедничка работа меѓу унгарските компании и бизнис заедницата во Западен Балкан.

 1. Пазарни Истражувања:
  • Нашата експертиза во спроведување на пазарни истражувања ви обезбедува точни и релевантни податоци за подобрување на вашата стратегија на пазарот.
 2. Наоѓање на Соодветни Партнери:
  • HEPA работи активно за поврзување унгарски компании со соодветни партнери во Западен Балкан, стимулирајќи успешни и взаемно корисни врски.
 3. Организација на „В2В“ Состаноци:
  • Создаваме платформа за вршење на врска помеѓу унгарските и компаниите од Западен Балкан, овозможувајќи „В2В“ интеракции за поддршка на вашето бизнис патување.
 4. Поддршка на Саеми и Промотивни Настани:
  • Станете дел од нашата иницијатива за поддршка на компаниите од Западен Балкан да учествуваат на саеми во Унгарија и обратно.
 5. Информации и Присуство:
  • HEPA ги осигурува сите потребни информации и ја претставува вашата компанија на настани во земјите од Западен Балкан.
 6. Финансиска Поддршка:
  • Имајте пристап до финансиски можности, со поддршка од унгарски фондови и Ексим Банка, за да ги направите вашите бизнис цели можност и реалност.

HEPA е вашиот сигурен партнер за успешен развој на бизнисот во Западен Балкан. Ние не само што го поддржуваме вашиот бизнис, туку испишуваме заеднички историскиот развој на вашиот успех.